Visie & missie

Visie

Succesvolle organisaties worden gekenmerkt door gedreven, talentvolle medewerkers die zich identificeren met hun bedrijf. De menselijke factor is bepalend voor het succes van de totale organisatie. Dat er een causaal verband bestaat tussen succesvolle organisaties en gedreven, talentvolle medewerkers zal dus wel geen toeval zijn, toch?

Missie

Tuimelaar Recruitment & Staffing Solutions voorziet een divers palet van opdrachtgevers van de best mogelijke kandidaten. We zijn gespecialiseerd in het vinden en bemiddelen van HBO en WO professionals in zowel tijdelijke als vaste sleutelposities binnen een organisatie. Tuimelaar Recruitment & Staffing Solutions richt zich nadrukkelijk op posities binnen Finance, Marketing & Sales, Office en Automatisering.

Kernwaarden

Tuimelaar Recruitment & Staffing Solutions is meer dan slechts een leverancier en gaat daarom voor de lange termijnrelatie met zijn opdrachtgevers. Betrokkenheid, autonomie, kennis van zaken en een directe manier van communiceren vormt de basis voor het strategisch partnership dat we voorstaan. We zijn authentiek in onze werkwijze en vormen met passie en enthousiasme het verlengstuk van onze opdrachtgevers in de markt.

 
Recruitment is meer dan het publiceren van een functieprofiel alleen
Bart Paulissen Bart Paulissen
 
Recruitment specialist
+31 652 55 64 85

Vacature zoeken

Contact

Bezoekadres:  Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen


Oliemolenstraat 60      
 
Postadres:  Oude Kerkstraat 80
6412 XK Heerlen
 
Tel:  +31 652 55 64 85
E-mail:  bart@tuimelaarrecruitment.nl

Volg ons

Ga naar